Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta
Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Viestintäakatemia kouluttaa tiedottajia etänä

Oletko löytänyt itsesi tilanteesta, jossa kaipaisit kamarirooliisi apua, mutta aikataulut eivät osu Teams-koulutusten kanssa yksiin? Viestintäakatemia ratkaisi ongelman ja rakensi laajan koulutuskokonaisuuden LearnDash-kurssialustalle omatahtiseen opiskeluun. Mukaan akatemiaan kutsuttiin yli 100 nuorkauppakamarilaista, joiden tämän vuoden tehtäväkuva on viestinnän parissa.

eViestintäakatemiassa kouluttaudutaan videoiden avulla. Teemoista löytyy sekä sähköisten järjestelmien perehdyttämistä että perinteisempää viestintäkoulutusta. Kamaritiedottajat ja viestintätiimiläiset voivat opiskella viestintäakatemiassa muun muassa Teamsin alkeet, Intranetin uutisten ja tapahtumien lisäämistä, nettisivujen tekemistä, uutiskirjeiden rakentamista, tapahtumaviestintää, oikeinkirjoitusta, viestintästrategiaa sekä videoiden kuvaamista ja editointia.

Kouluttajina on niin kamarilaisia kuin muitakin viestintäalan asiantuntijoita. Toimittaja Lilli Loiri kertoo minipodcastissa omat vinkkinsä mediatiedotteiden tekemiseen. Taila Kilpikoski, Vincitiltä, taas tiivistää WordPressin tärkeimmät opit nettisivujen uudistajille. Digitaalisen mainonnan ammattilainen Tiina Kuiri, Sollertis Oy, opastaa somestrategian tekemistä ja Facebook Business Manager -työkalun käyttöä.

Jokaiseen teemaan liittyy viestintäroolissa hyödynnettävä tehtävä. eViestintäakatemiaan otettiin mukaan myös kolme Teams- tapaamista, jotta akatemialaiset pääsivät vuorovaikutukseen kollegoidensa kanssa. Teamseissä on pohdittu viestinnän tavoitteita ja mittaamista sekä kuultu jci- viestinnän menestystarinoita. Akatemian kokonaisuudessaan suorittavat paikalliskamaritiedottajat saavat urakastaan muistoksi sertifikaatin.

TEKSTI: SANNA-LEENA LINNA

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Tapahtumat tarjoavat radikaalia läheisyyttä vastareaktioksi innovaatioapatiaan

Next Post

Herkut kesään Kreivin keittiön ohjeilla

Vastaa
Read next