Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Lue näköislehti

Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Mitä vastuullisuus on?

Vastuullisuus tarkoittaa meille kaikille erilaisia asioita. Jollekin se voi tarkoittaa ympäristön huomioimista, toiselle ih misistä välittämistä ja kolmannelle vaikka erilaisia yhteiskunnallisia asioita.

Vastuullisuus ja kestävä tulevaisuus vaativat tekoja, ei vain puhetta. Lahden Nuorkauppakamarin 24.-26.syyskuuta järjestämässä Alue B:n Taking Care of the Future -vaalikokouksessa perehdytään vastuullisuuteen erityisesti ympäristöasioiden ja hiilineutraalimman arjen kautta. Kokouksen teemat kumpuavat Lahti – Euroopan Ympäristö- pääkaupunki 2021 -hankkeesta; osallisuus, kiertotalous sekä yksilöiden hyvinvointia lisäävä arki.

Kunnianhimoisena tavoitteena Lahdella on olla hiili- neutraali kaupunki jo vuonna 2025. Tämän eteen tehdään konkreettisia tekoja päivittäin. Myös aluevaalikokouksen ohjelmassa syvennytään siihen, miten voimme itse vaikuttaa tulevaisuuteemme ja tehdä konkreettisia tekoja sekä itsemme että ympäristömme eteen. Kokouksen keynote-puheenvuoroissa on mukana uusiutuvan energian tuottamiseen keskittynyt Lahti Energia, Suomen vastuullisimmaksi brändiksi valittu Valio, sähkö- ja kaasuautoja maahantuova Bergé Auto Nordics sekä sähköisiä latausratkaisuja valmistava, huimassa kasvussa oleva Kempower Oy.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Vastuullinen sijoittaminen tutuksi nuorkauppakamarilaisille

Next Post

GAME ON LINE -Kokous järjestettiin onnistuneesti virtuaalisesti

Vastaa
Read next