Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta
Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Senaattorionnittelut 2/2015

Kansallisessa vuosikokouksessa Tahkolla yllätettiin joukko ansioituneita nuorkauppakamariaktiiveja senaattoriarvolla. Tuoreimmat senaattorimme ovat:

Seija Heikkinen #74116, Kajaanin Nuorkauppakamari

SeijaJos Kajaanin Nuorkauppakamarilta kysytään, Seija Heikkinen on Super. Oli kysymys kouluttamisesta, projektitoiminnasta, JC-tietotaidosta, verkostoitumisesta tai uusien jäsenten tukemisesta, Seija Heikkinen on Super. Seijan paikallisessa, alueellisessa ja kansallisessa nuorkauppakamaritoiminnassa on yhdistynyt määrätietoisuus, rohkeus, vastuunkanto, tavoitteellisuus, ymmärrys nuorkauppakamaritoiminnan tarkoituksesta sekä vahva halu edistää sitä. Seija on vaikuttanut rakenteisiin ja kohtaamiinsa henkilöihin erityisesti esimerkillään ja halullaan olla tukemassa myös muiden kehittymistä.

 

Klaus Sirén #74118, Tampereen Nuorkauppakamari

Klaus SirenHenkilöllä on takanaan poikkeuksellisen pitkä JC-historia. Hän on toiminut lukemattomissa projekteissa projektiryhmän jäsenenä, projektipäällikkönä ja toiminut vuosien ajan oman kamarinsa hallituksessa sekä äskettäin merkittävässä virassa myös kansallisella tasolla. Omassa kamarissaan henkilön saavutuksia on kunnioitettu lukuisilla palkinnoilla. Suomalaiset JC:t tuntevat hänet erityisesti pitkiltä puhujamatkoilta, sillä eurooppa- ja maailmankokoukset sekä kansainväliset koulutukset ovat vieneet miestä jo kahdeksan vuoden ajan. Hän on kansainvälisesti yksi Suomen tunnetuimpia kamarilaisia.

 

Seija Komulainen #74123, Ylä-Savon Nuorkauppakamari

???????????????????????????????JC:n arvoa mittaavat kamarivirat, palkinnot ja päällikkyydet. Seijalla löytyy näitä kaikkia, mutta tärkeintä on JC-sydän. Seijassa näkyy kaksi merkittävää ominaisuutta, jotka heijastuvat positiivisena voimana koko järjestölle – nöyryys ja luotettavuus. Ihminen, joka kertoo saaneensa järjestöltä niin paljon, ettei koskaan voi maksaa sitä takaisin, luo innostusta ympärilleen. JC, joka ei jätä koskaan lupaustaan lunastamatta, tehtävää tekemättä eikä ystävää tukematta. Yli 10 vuotta kamaritoimintaa tarkoittaa lukemattomia kokouksia, koulutuksia ja tapahtumia, jotka ovat vieneet vapaa-aikaa. Ne ovat antaneet paljon Seijalle, kotikamarille, alueelle sekä koko järjestölle.

 

Ville Järvenpää #74124, Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamari

Villellä onVille0002 ollut suuri merkitys kamarinsa kehityksessä ja kasvussa. Puheenjohtajana hän uskalsi sitouttaa kamarin vaativaan projektiin, jonka ansiosta kamarissa syttyi todellinen JC-kipinä ja positiivinen tekemisen meininki. Ville on tunnettu jämptinä JC:nä, joka sparraa muita pilke silmäkulmassa. Johtajana hän on innostaja ja delegoija; hyödyllisiä ominaisuuksia kasvavassa kamarissa. Hän on toiminut aktiivisesti kamarissaan mutta on haastanut itseään myös alueellisella ja kansallisella tasolla viestintäjohtajana. Kansallisena viestintäjohtajana hän oli mukana luomassa tiedotuksen kehitysohjelmaa, joka palkittiin Maailmanpalkinnolla v. 2014.

 

Mervi Vuorinen #74126, Lohjan Nuorkauppakamari

merviHän on näyttänyt omalla esimerkillään, kuinka käyttää tilaisuus olla nuorkauppakamarissa: omassa kamarissaan 11 projektipäällikkyyttä, 7 kamarivirkaa – ja saanut näistä kaikkiaan 8 palkintoa. Kamarin edustaminen paikallisissa luottamuselimissä, osallistuminen kamaristrategian tekemiseen sekä kouluttautuminen JCI Presenteriksi. Vuoden Tulokas alueella ja Vuoden Alueprojektipäällikkö ja lopulta – Aluejohtaja. Jollei lauantai-illan tv-kattaus ole hänellä hallussa, niin ei tarvitse ihmetellä – kaikkiaan hän on ollut alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti kaikkiaan käsittämättömässä 57:ssä kokoustapahtumassa. Ja tällainen into tarttuu!

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Tekemisen vuosi 2014

Next Post

Muutosmyötärinta

Read next