Aktiivinen osallistuminen toi senaattoriarvon

27/11/2016

Antti Rönty #75680

Poikkeuksellinen. Se on adjektiivi, jolla voidaan helposti kuvailla Suomen Nuorkauppakamareiden tuoreinta senaattoria Kajaanin Nuorkauppakamarin Antti Röntyä. Antin 14 vuotiseen nuorkauppakamariuraan mahtuu virkoja, tehtäviä ja haasteita laidasta laitaan:  mm. 55 projektiosallistumista, 7 paikallista virkaa, 7 alueellista tehtävää ja 7 kansallista virkaa / tehtävää. Antin laaja ja pitkä ura onkin inspiroiva esimerkki kaikille kuinka kehittää itseään haasteita pelkäämättä.

Tuon lisäksi tämä Alue D:n tukipilari, yhteishengen luoja, alueidentiteetin rakentaja ja aluekunniajäsen numero 1, on jo pitkäkestoisesti jakanut saamiaan oppeja myös tulevaisuuden tekijöille kouluttaen, sparraten sekä mentoroiden niin paikallisia, alueellisia kuin kansallisiakin tekijöitä. Antin aktiivisuudesta kertoo myös hänen kokousosallistumisensa, joiden määrä on kaiken kaikkiaan 75 kappaletta.


Senaattorit ovat ansioituneita nuorkauppakamarilaisia, joille Junior Chamber International -maailmanjärjestö on myöntänyt senaattoriarvon. Senaattoreina he saavat mahdollisuuden osallistua nuorkauppakamarin ja Suomen Senaatin toimintaan myös täytettyään 40 vuotta.

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn