Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Lue näköislehti

Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Johtajuusakatemiassa saatiin uusi senaattori

Mari Viirelä #75396

Mari Viirelä liittyi Oulun Nuorkauppakamariin vuonna 2009 ja syöksyi koejäsenenä heti kouluttautumaan valmistuen muutamassa kuukaudessa JCI Traineriksi. Tämä supernainen saavutti varsinaisen jäsenyyden samana vuonna ja lähti mukaan myös kamarinsa hallitukseen, jossa viihtyikin seuraavat kuusi vuotta. Mari on lisäksi toiminut aluekoordinaattorina sekä viimeisemmäksi Suomen Nuorkauppakamarien hallituksessa kehitysjohtajana. Innostus kamaritoiminaan kumpusi Marin halusta kehittää itsenään erityisesti projektitoiminnassa. Pienempien projektipäällikköpestien innoittamana Marin projektiosaaminen huipentui Levillä järjestettyyn kansalliseen vaalikokoukseen, jonka toteutukseen osallistui kaikkiaan kuusi nuorkauppakamaria ympäri Pohjois-Suomen.

Mari on todellinen heittäytyjä, puurtaja ja vastuunkantaja. Omalla tekemisellään hän innostaa myös muut toimimaan. Tästä muiden palkintojen ohella suurimpana kunnianosoituksena on Suomen Paras Nuorkauppakamaritoiminta sekä sijoittuminen neljän parhaan Euroopan nuorkauppakamarin joukkoon puheenjohtajavuodestaan 2014. Mari elää ja nauttii täysillä nuorkauppakamaritoiminnassa niin omasta kuin muidenkin menestyksestä ja hän onkin tunnettu kaiken ilon keskellä virallisena itkijänaisena.


Senaattorit ovat ansioituneita nuorkauppakamarilaisia, joille Junior Chamber International -maailmanjärjestö on myöntänyt senaattoriarvon. Senaattoreina he saavat mahdollisuuden osallistua nuorkauppakamarin ja Suomen Senaatin toimintaan myös täytettyään 40 vuotta.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Maailman mahtavin harrastus

Next Post

Aktiivinen osallistuminen toi senaattoriarvon

Read next