Suomen Nuorkauppakamarit-sivustot -sivusto

Senaattorionnittelut 1/2015

Onnittelut ja kiitokset seuraaville senaattoriarvon saaneille ansioituneille nuorkauppakamariaktiiveille!

Jonna Engblom #74115, Keskuspuiston Nuorkauppakamari

jonnaJonna on vaikuttanut jo toista vuosikymmentä superaktiivisesti niin omassa kamarissa, alueella, kansallisella kuin kv-tasolla. Kun tämä innokas JC haki kamariinsa, häneltä puuttui vielä useampi vuosi kamarin kirjoittamattomasta 26 vuoden alaikärajasäännöstä. Hän teki kuitenkin kamarin silloiseen IPP:hen niin suuren vaikutuksen, että tämä pisti oman maineensa likoon hänen puolestaan ja sanoi, että tätä valintaa ei tarvitse katua. Eikä ole tarvinnut. Hänen tarmonsa ja energiansa on tarttuvaa ja on kantanut koko kamaria noista vuosista lähtien. Hän on JC suurella sydämellä. Jo 17 vuotta sitten oli nähtävissä tämä hetki.

 

Miia-Hannele Vuori #74119, Pirkanmaan Nuorkauppakamari

M-H VuoriKamaritoiminta sytytti Miia-Hannelen liekkeihin! Hänellä oli halu kasvattaa kamaria, ohjata ihmisiä eteenpäin alueelle, kansallisiin ja kansainvälisiin kokouksiin ja virkoihin.  Vastuunkantoa hän on osoittanut projektipäällikkyyksien ja puheenjohtajuuden lisäksi toimiessaan mm. aluejohtajana. Miia-Petterinä paremmin tunnettu tehopakkaus on jakanut perinnetietoa, ansioitunut nykyisen kamarin perustajana ja kotiuttanut uusia koejäseniä. Vahvana kamarin kannattelijana hän on toiminut yhä senior adviserina, ansioitunut kummina ja kummikouluttajana, aktiivisena kampanjoijana ja tuonut jäsenvalintatoimikuntaan räjähtävää toimeen tarttumista.

 

Ulla Vilkman #74120, Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamari

ullaUllan vahvuus on asioihin tarttuminen ja niiden loppuun asti vieminen. 2007 Ulla rohkeasti harppasi koejäsenestä puheenjohtajaksi ja käynnisti pitkäjänteisen tekemisen, jonka seurauksena kamarimme on noussut elinvoimaisten kamarien joukkoon.

Toiminnallaan Ulla on tuonut aluetta ja keskusjärjestöä lähemmäksi jäseniä ja innostanut muita hakeutumaan alueelle ja kansallisiin tehtäviin. JC-toiminnan näkyvyyttä Ulla on edistänyt mm. yhteiskunnallisten projektien kautta ja toimimalla aktiivisesti kauppakamarin valiokunnassa. Ulla on ollut jo vuosia SE kamarimme tukihenkilö, jolta kysytään usein mielipidettä ja asiantuntemusta asiassa kuin asiassa.

 

Hanna-Kaisa Koivisto #74122, Lahden Nuorkauppakamari

Hanna-KaisaHanna-Kaisa on toiminut sekä Mikkelin että Lahden nuorkauppakamareissa aktiivisesti liittymisestään saakka. Hän on pitkällä JC-urallaan toiminut aktiivisena kouluttautujana, kouluttajana ja projektityöntekijänä sekä tapahtumien järjestelijänä vastuuvirkojensa ohella niin alueellisesti kuin kansallisestikin. Hän on kannustanut uusia jäseniä hakeutumaan vastuutehtäviin sekä osallistumaan alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin kokouksiin ja koulutuksiin. Hanna-Kaisa on pitkällä JC-urallaan vaikuttanut positiivisesti useampaan ihmiseen kuin osaamme edes kuvitella. Hän on aina valmis auttamaan pitämättä itsestään tai tekemisestään meteliä.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Tuottava Idea -kilpailu on avattu!

Next Post

Tekemisen vuosi 2014

Read next