Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta
Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Kamariprojekti auttoi kasvamaan

Liityin nuorkauppakamariin viisi vuotta sitten, koska halusin kehittää itseäni koulutusten ja projektien kautta. Vuonna 2014 johdin Vuoden positiivisin lahtelainen -projektia, jonka aikana tapahtui kehitykseni kannalta oleellisia asioita. Työskentelin rahoitusalalla ja kaipasin lisää vastuuta, uusia haasteita ja verkostoja. Kerran olin lähdössä projektin valintaraadin kokoukseen ja puuskahdin kollegalleni: ”Lähden kysymään Positiivareilta työtä!” Kun asioita sanoo ääneen, alkaa tapahtua. En päätynyt kysymään töitä, mutta löysin tuosta kokouksesta itselleni inspiroivan ja idearikkaan mentorin, pitkänlinjan yrittäjän.

Jätin rahoitusmaailman elokuussa 2015 ja siitä lähtien olen toiminut valmennusyrittäjänä. Valmistauduin tulevaan puheenjohtajuuteen ja vuoden 2017 toimin Lahden Nuorkauppakamarin puheenjohtajana. Samana vuonna toteutin unelmani ja solmin kustannussopimuksen Tammen kanssa. Menestyjän Bisnespakkiin, naisyrittäjille suunnattuun työkirjaan keräsin kaiken, mitä olisin halunnut tietää perustaessani yritystäni ja mitä olen kohdannut valmennustyössäni.

Viimeiset viisi vuotta ovat olleet kasvun aikaa: kehittymistä, kasvukipuja ja hienoja asioita. Oman jaksamisen äärelle on pitänyt pysähtyä monesti; siksi toivonkin, että mietit omia prioriteettejasi ja kohtaavatko ne ajankäyttösi kanssa. Nuorkauppakamari on nykyisin paikka, jossa tapaan ystäviäni. Tästä seurasta on löytynyt myös maailman paras graafikkoystäväni Marjo-Riitta Hautala. On upeaa löytää harrastuksen kautta ihmisiä, jotka auttavat oman unelman toteutumisessa. Tätä on nuorkauppakamaritoiminta parhaimmillaan!

Kuka: Marika Roth, uuden ajan yrittäjien valmentaja
Mikä: Taloushallinnon tradenomi, enneagrammi coach ja NLP Practitioner
Mitä: Menestyjän Bisnespakki – Naisyrittäjän työkirja, Tammi, 176 sivua

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Mikko Heikkinen – Johtajaksi kasvanut

Next Post

Auli Kangas senaattoriksi #76915

Read next