Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta
Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Alue B yhteistyökumppaniksi 3K Savo ja LMI® - Johtajuuskehittämisen johtaja

3K Savo Oy ja Suomen Nuorkauppakamarit ry Alue B solmivat kilpailujen pääyhteistyökumppanuuden helmikuussa 2021. 3K Savo on kymmenen mikkeliläisen yrittäjän vuonna 2017 perustama yhtiö, jonka tavoite oli heti alussa kristallinkirkas – 3K Savo haluaa parantaa yritysten kannattavuutta. 

3K Savon toimitusjohtaja Pekko  Häkli  on toiminut LMI®:ssä  vuodesta 2011 lähtien franchising -yrittäjänä. Lisäksi hän on osakkaana ja toimitusjohtajana 3K Savo Oy:ssä, joka on 10 partnerin konsulttiyhtiö. 

Johtajuuden kehittämistä vuodesta 1966 

Leadership  Management ® International, Inc. syntyi motivoituneen miehen visiosta; miehen, joka oli tunnettu kyvyistään muuttaa ideat päämääriksi ja päämäärät tuloksiksi. Paul J. Meyer perusti  LMI:n  vuonna 1966 tavoitteenaan ”kehittää johtajia ja organisaatioita käyttämään kaikkia kykyjään”. 

LMI ® pyrkii uudistamaan johtamistapoja, sillä dynaaminen globaali kilpailu lisää painetta menestyvien yritysten toimintatapojen kehittämiseen sekä uudistamiseen. Vastuun jakaminen ja voimaannuttaminen perinteisen vallankäytön sijaan ovat keinoja, joilla parhaiten toimivat yritykset saavat henkilöstönsä sydämen ja ajatukset puolelleen ja maksimoivat heidän potentiaalinsa. Kun tiimin jäsenet organisaation kaikilla tasoilla oppivat luottamaan toisiinsa ja työskentelevät yhdessä tiiminä, he pystyvät tuottamaan sekä kilpailukykyisiä että laadukkaita tuotteita ja palveluja. 

Itsestään selvää kumppanuutta  

Kun nuorkauppakamarilaiset ehdottivat Pekolle alueyhteistyötä, ei myöntävää vastausta tarvinnut kauaa miettiä: johtajuuden kehittäminen sekä parempi johtajuus on molempien osapuolten missiona. 

Jo usean vuosikymmenen ajan  LMI® on ollut kehittämässä yrityksiä – auttanut organisaatioita kehittämään avainhenkilöidensä taitoja ja kykyjä sekä lisäämään yritysten tuottavuutta ja kannattavuutta. Me LMI®:ssä  uskomme, että ihmiset ovat organisaation tärkein voimavara. Filosofiamme perustuu ajatukseen, että ihmisissä on rajattomasti potentiaalia kehittää itseään ja organisaatioitaan sellaiseksi kuin he haluavat. 

TEKSTI: Pekko Häkli LMI® / Päivi Pasanen LNKK 

Kilpailujen pääyhteistyökumppanina Pekko edustaa LMI®:tä ja 3K Savoa aluekilpailujen tuomaristoissa. Lisäksi aluekilpailuihin osallistuvilla yrityksillä on mahdollisuus saada henkilökohtaisen johtamisen kartoitus. 

Pekko  Häkli, 045 126 8255, pekko.hakli@lmi.fi  

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Aitiopaikalla vastuullisen johtajuuden vallankumouksessa

Next Post

Koulutustoiminta tukemaan projekteja

Vastaa
Read next