Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Lue näköislehti

Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Unelmista totta

Kun Päivi Tiura-Paavolalta kysyy, mikä oli parasta hänen vuodessaan Akaan Nuorkauppakamarin presidenttinä, on vastaus selvä -ihmiset. Päivin selkeä visio, rohkea ja moderni näkemys johtamisesta ja tavasta tehdä asioita myös näkyi: Akaan kamari lähes tuplasi jäsenmääränsä!

Samana vuonna järjestettiin myös ensi kertaa uusi projekti Paljujen Yö, joka saa nyt jatkoa. Akaan kamari on aina ollut valmis vastaamaan haasteisiin. Puheenjohtajana minulla oli hieno tilaisuus mahdollistaa ihmisille kehittymisen paikkoja, rohkaista heitä astumaan ulos mukavuusalueeltaan, Päivi kertoo.

– Monelle kamari antaa myös mahdollisuuden kehittää sellaista osaamista, jota ei ehkä omalla urallaan juuri ole mahdollista, mutta saattaa myöhemmin avata ovia toisaalla, näin kävi myös minulle, Päivi kertoo. Suurimman eron työelämään verrattuna hän näkee siinä, että kyseessä todella on ihmisten harrastus, jota tehdään vapaa-ajalla. – Motivaatiotekijöiden tulee löytyä aidosti ihmisiä kiinnostavista asioista, juttelee Päivi.

Unelma kamarin presidentin roolista syttyi varhain. – Katselin ihaillen silloisen puheenjohtajan toimintaa ja päätin, että jonain päivänä minäkin olen tuossa, muistelee Päivi. Päämäärätietoinen nainen laati suunnitelman, jolloin kaikki muut elämän osa-alueet olisivat kohdallaan.

– Halusin panostaa vuoteen täysillä. Tämä panostus huomattiin ja Päivi sai ansaitusti Vuoden Puheenjohtaja 2017 alueella C tunnustuksen. – Kun annat satasella, saat satasella, nauraa Päivi.

TEKSTI: BRITA SALMINEN

KUVA: OLLI MYYRÄ

Päivi (vas.) houstasi vuoden 2017 Paljujen yössä Sampo Kaulasen ja Michele Murphy-Kaulasen vierailua yhdessä Sanna-Leena Linnan ja Jouni Parikan kanssa Kuva: Jouni Paavola

 

Akaan Nuorkauppakamarin vuoden 2018 hallitus iloitsi valinnoistaan kamarin vaalikokouksessa. Kuvassa Mikki Ylevä (vas), Jaana Koivuniemi, Tuomo Smått, Lauri Roslin, Jouni Parikka, IPP Päivi Tiura-Paavola, Timo Kallela ja Joonas Määttä. Kuva: Sanna-Leena Linna

 

Päivi Tiura Paavola voitti C-alueen Vuoden Puheenjohtaja –tittelin vuodelta 2017. Mukana juhlimassa Mika-Matti Ojala, Aleksi Graf, Jutta Fagerström (takana), Lauri Roslin ja Heidi Similä. Kuva: by Mikaela’s

 

 

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Pankkimaailmasta ohjelmistorobotiikan asiantuntijaksi – kiitos kamaritoiminnan

Next Post

Muutosvalmius vauhdittaa menestystä työelämässä

Read next