Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta
Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Suomen Nuorkauppakamareilla maailman parasta kasvua ja kehitystä

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2014 klo 21:47
Julkaisija: Suomen Nuorkauppakamarit ry

Suomen Nuorkauppakamareiden viestinnän kehitysohjelma palkittiin maailman parhaana kasvuun ja kehitykseen tähtäävänä ohjelmana kansainvälisen kattojärjestön JCI:n maailmankokouksessa Saksan Leipzigissa viime viikonloppuna.

Suomen Nuorkauppakamarit ry uudisti strategiansa vuonna 2012 ja samassa yhteydessä yhdistyksen viestintä valittiin keskeiseksi kehityskohteeksi palvelemaan muutosprosessia.

Vuosien 2013 ja 2014 aikana Suomen Nuorkauppakamarien viestinnän kehitysohjelma on sisältänyt pitkän ja lyhyen tähtäimen suunnitelmat kohderyhmälähtöisen strategisen sisällön ja jakelukanavien kehittämiseen. Muutokset näkyvät muun muassa uusituissa konseptoiduissa digitaalisissa ja printtimediaratkaisuissa sekä mediasuhteiden kehittämisessä.

– Kestävä johtajuus, yhteiskuntavastuu ja kansainvälisyys ovat meidän tärkeimmät lippulaivamme, kun kehitämme yhteiskuntaa ja johtajuutta. Viestinnän kehitys on varmistanut sen, että uusi strategiamme on nopeasti jalkautunut läpi kolmetasoisen järjestömme ja meidät on nostettu näissä teemoissa valtakunnallisesti asiantuntevaksi keskustelu- ja yhteistyökumppaniksi niin median kuin sidosryhmien keskuudessa, iloitsee viime vuonna puheenjohtajana toiminut ja kehitysohjelmaa vuonna 2012 käynnistänyt Henna Väätäinen.

Suomen Nuorkauppakamarit kilpailivat vahvojen nuorkauppakamarimaiden, mm. Japanin tasa-arvo-ohjelman ja Yhdysvaltojen kasvustrategian kanssa Best National Growth and Development Program -sarjassa.

– Viestintä on pitkäjänteistä, määrätietoista ja johdonmukaista tekemistä, jota ilman ei voi johtaa menestyksekkäästi. Kun arkipäivän viestintä on linjassa strategian kanssa sekä ajalliset ja taloudelliset painotukset oikeissa asioissa, niin oikeansuuntainen kehitys seuraa vääjäämättä, sanoo viime vuoden viestintäjohtajana toiminut Ville Järvenpää.

Suomen Nuorkauppakamarit jatkavaa edelleen viestinnän määrätietoista kehittämistä. Ensi vuonna, 2015, järjestön toiminnassa ja viestinnässä korostuu yhteiskuntavastuun kantaminen niin yksilöiden kuin yhteisöjenkin tasolla.

 

Lisätietoja:

Kehitysohjelmasta

Puheenjohtaja 2013 Henna Väätäinen, henna.vaatainen@jci.fi, 044 510 6465

Viestintäjohtaja 2013 Ville Järvenpää, ville.jarvenpaa@jci.fi, 040 511 8022

 

Suomen Nuorkauppakamareista

Puheenjohtaja 2014 Irene Lamberg, irene.lamberg@jci.fi, 044 314 7278

Puheenjohtaja 2015 Johanna Lundán, johanna.lundan@jci.fi, 040 538 0433

Viestintäjohtaja 2014 Juhana Peltomaa, juhana.peltomaa@jci.fi, 050 594 5543

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Tee joulun hyvä teko

Next Post

Tänään on aktiivisen kansalaisen päivä – toiminnan päivä

Read next