Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Lue näköislehti

Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Tee joulun hyvä teko

Joulupuu on nuorkauppakamarien perinteinen hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Joulupuu-lahjakeräykset ovat nyt käynnissä ympäri Suomen. 

Joulupuu-keräyksen avulla halutaan antaa mahdollisimman monelle Suomen lastensuojelun piirissä olevalle alle 18-vuotiaalle lapselle tai nuorelle joulumieltä ja iloa. Nuorkauppakamarit ympäri Suomen järjestävät Joulupuu-keräyksiä yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa, joiden kautta myös lahjan saajat pääsääntöisesti valikoituvat. Esimerkiksi Helsingissä yksi pääyhteistyökumppani on Helsingin sosiaalivirasto ja muilla paikkakunnilla mukana ovat mm. Mannerheimin lastensuojeluliitto ja  Hope ry. Tänä vuonna Joulupuun valtakunnallinen suojelija on Suomen menestynein naisnyrkkeilijä Eva Wahlström.

Keräys toteutetaan vapaaehtoisvoimin. Tärkeimpänä tavoitteena on mahdollistaa iloinen joulu mahdollisimman monelle ja palkkiona on hyvä joulumieli keräykseen osallistujille. Osallistuminen on helppoa:

  1. Löydä lähin keräyspaikka www.joulupuu.org sivuilta.
  2. Hanki lahja ja liitä siihen lappu, josta ilmenee lahjan saajan ikä, sukupuoli ja lahjan sisältö. Lahjan tulee olla uusi ja käyttämätön.
  3. Vie lahja keräyspisteelle. Joulupuu

Joulupuu-lahjakeräys vaikuttaa tuhansien lasten ja samalla heidän koko perheensä elämään tuomalla joulunaikaan iloa ja hymyä. Yksinään Helsingin keräyksen lahjamäärä on liikkunut viime vuosina 8 000-11 000 lahjan välillä. Keräyksiä on toteutettu eri paikkakunnilla jo yli kymmenen vuoden ajan.

Ole mukana tekemässä hyvää ja toteuta ainakin yhden lapsen toive löytää jouluna paketti kuusen alta.

www.joulupuu.org

www.facebook.com/joulupuu

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Tuottava Idea -kilpailu on ratkennut

Next Post

Suomen Nuorkauppakamareilla maailman parasta kasvua ja kehitystä

Read next