Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Lue näköislehti

Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Suomen Nuorkauppakamareille tuplavoitto Kanadassa

Suomen Nuorkauppakamarit ry palkittiin kahdesti Kanadan Quebecissä järjestetyssä nuorkauppakamarien kansainvälisessä Maailmankokouksessa. Salon Nuorkauppakamari pokkasi palkinnon parhaana paikallisena kamarina. Suomen Nuorkauppakamarien johtajuusvalmennus JCI 3LED nimettiin parhaaksi kasvu- ja kehitysohjelmaksi.

Salossa maailman parasta nuorkauppakamaritoimintaa

Salon Nuorkauppakamari valittiin maailman parhaaksi nuorkauppakamariksi (Most Outstanding Local Organization) noin 5 000 kamarin joukosta. Salon kamari on ollut aktiivisena toimijana omassa yhteisössään ja pystynyt luomaan pysyvää positiivista vaikutusta seudullaan. Salon kamari on palkittu aiemmin tänä vuonna myös sekä Suomen että Euroopan parhaana kamarina.

– Salon Nuorkauppakamarissa on tehty esimerkillistä työtä. Erinomainen kamaritoiminta on syystä noteerattu niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla, iloitsee Suomen Nuorkauppamarien kansallinen puheenjohtaja Mervi Vuorinen.

Palkitusta johtajuusvalmennuksesta hyötyä yrityksille

Suomen Nuorkauppamarien johtajuusvalmennus palkittiin parhaana kasvu- ja kehitysohjelmana (Best National Growth and Development Program). JCI 3LED on 3–5 vuoden mittainen koulutuspolku nuorkauppakamarien valmistautuville (DP) ja istuville puheenjohtajille (PRES).

Koulutus tukee puheenjohtajien työskentelyä ja kehittää johtamistaitoja. Avainasemassa on johtajien omien vahvuuksien löytäminen ja hyödyntäminen. Koulutuksessa korostuvat hallitustyön haasteisiin vastaaminen, vuorovaikutus ja motivointi.

– Nuorkauppakamari tarjoaa uudenlaisen tavan kehittää johtamistaitoja. Kyseessä on monivuotinen kasvuprosessi, johon ihmiset osallistuvat vapaa-ajallaan. Tästä kehityksestä on selvää etua myös yrityksille ja työnantajille, Vuorinen kuvailee.jci-3led_pic

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailun finalistit selvillä

Next Post

Maailman mahtavin harrastus

Read next