Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Lue näköislehti

Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Hyödynnä vaalikokouksen kattavat kouluttautumismahdollisuudet

Kiinnostus itsensä kehittämiseen yhdistää nuorkauppakamarilaisia ja kouluttautuminen on vahvasti toimintamme ytimessä. Kansallinen vaalikokous ELE2014 tarjoaa laajan valikoiman koulutuksia, joista jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Tarjolla on neljä koulutuspolkua, joissa jokaisessa on huippupuhujat. Koulutuspoluissa saat oppeja ja inspiraatiota työelämän tärkeisiin ja ajankohtaisiin asioihin; johtajuus, muuttuva työelämä, vaikuttaminen ja esiintyminen. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse sinulle mieluisin. Kaikki koulutukset kuuluvat 69 euron rekkarointihintaan.

16 puhujan joukossa mm Anne Kukkohovi

Vaikuta kehittämällä ja johtamalla itseäsi
Kansallisen vaalikokouksen koulutuspolku 1 tarjoaa sinulle kattauksen itsesi kehittämisen ja johtamisen oppeja. Päivän aikana kuulet kuinka voit brändätä oman osaamisesi, voitat pelkosi ja menestyt olemalla oma itsesi. Lue lisää »

Miten työ muuttuu?
Koulutuspolku 2 haastaa kohtaamaan työelämän monet muutokset ja antaa arjen näkökulmia ja mahdollisuuksia kääntää erilaisuus voimavaraksi, hyvinvoinniksi ja kasvuksi. Lue lisää »

Uskalla vaikuttaa!
Nyt on yhteiskuntaan vaikuttamisen aika ja koulutuspolku 3 repii tekosyyt alas. Mitä me voimme tehdä nuorkauppakamarilaisina ja saako yhteiskunnallisesta toiminnasta hyötyä rahallisesti? Lue lisää »

Esiinny eduksesi
Kansallisen vaalikokouksen koulutuspolku 4 laittaa esiintymistaitosi ja ulkoisen olemuksesi tasapainoon sisäisen todellisuutesi kanssa kun brittäläinen Mandy Lehto avaa totuuksia ensikohtaamisista. Lue lisää »

 

Tietysti kouluttautumisen lisäksi kokouksessa tapaat uusia ja vanhoja ystäviä, voit laajentaa verkostojasi ja ohjelmaa löytyy myös seuralaisille ja perheen pienimmille.

Varmista oma paikkasi ainutlaatuiseen kokoukseen Finlandia-talolle »

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Debatissa kasvaminen – Suomen edustus EC:ssä

Next Post

Tuottava Idea -kilpailun Alue A:n voittajat on valittu

Read next