Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Lue näköislehti

Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Uusia senaattoreita

Tuulia Pirttilä, senaattori #74855, Porin NKK

Tuulia on tehnyt pitkän ja merkittävän uran nuorkauppakamarissa, paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Lähes kaikki Porin Nuorkauppakamarin hallitusvirat tehneenä hän on merkittävällä tavalla sekä vaikuttanut Porin kamarin kehitykseen että kyennyt tukemaan isoa joukkoa muita jäseniä. Alueella hän on ollut aktiivinen ja edustanut Porin Nuorkauppakamaria tuloksekkaasti. Kansallisesti hän on tämän lisäksi onnistunut keskusliiton GLC:nä onnistunut yhdistämään vahvan ammatillisen osaamisen laajaan kamarikokemukseen. Kansainvälisellä tasolla Tuulia on ollut vahvasti mukana käynnistämässä JC-toimintaa Kosovossa JCI Pristinan muodossa, sekä osallistunut lukuisiin kansainvälisiin tapahtumiin vuosien varrella.

Tuulian työllä ja näkemyksellä on ollut suuri ja pitkälle tulevaisuuteen kestävä vaikutus Porin Nuorkauppakamarin tilaan ja toimintaan, kuten myös moniin JC-toimijoihin ympäri alue Ceetä, Suomea ja Eurooppaa.

Kaisa Rantala, #74856, Kaarinan NKK

Kaisa Rantala on pitkän linjan kamarilainen, joka ei nosta itseään jalustalle, ei saavu metelillä ja hälinällä. Hän on liideri, joka mahdollistaa kaiken ja kaikkien onnistumisen. Hän ottaa tilan ja ihmiset haltuun lämmöllä, kuunnellen ja läsnä ollen, silmät vilkkuen, odottaen hetkeä, jolloin voisi kujeilla. Hän kannustaa keskustelemaan, kehittämään ja kehittymään. Kaisa on toiminut aktiivisena jäsenenä jäsenuransa alusta loppuun asti. Kaisan suurta JC-sydäntä ja toimintaa voi kuvata sanoilla: ajatteleva, huomioiva, perusteellinen, kannustava, luova, luotettava ja sädehtivä. Hän luottaa ihmisiin ja jakaa näille vastuuta unohtamatta kannustaa ja kiittää.

Hän on tuonut Kaarinan kamarille aktiivisesti tietoa alueen ja kansallisen tason toiminnasta ja kehittämissuunnitelmista. Toimiessaan Keskusliiton kamaritukipäällikkönä hän huokui valtavaa sitoutumista kamareiden auttamiseen ja tukemiseen ja teki vuoden täydellä sydämellä.

Terhi Savikko #74813, Havis Amandan NKK

Senaattori Terhi Savikon upeassa 16 vuoden kamariurassa kiteytyy todellinen nuorkauppakamarin henki. Terhi aloitti uransa Keskuspuiston Nkk:ssa ja jatkoi toimintaa Havis Amandan Nkk:ssa yhtenä perustajajäsenistä. Terhi on toiminut useassa kamarin hallitusvirassa, kamarin puheenjohtajana vuonna 2007 sekä yhdessä aluevirassa ja käynyt lukuisissa kansallisissa ja kansainvälisissä kokouksissa. Terhi on tunnettu päämäärätietoisena ja ahkerana osaajana, johon kanssajäsenet voivat luottaa. Hänen laadukas työnjälkensä on ollut tuomassa kamarille lukuisia palkintoja ja muun muassa jäsenmatrikkeli ja Joulupuu-projekti ovat olleet Terhin osaavissa jiicee-käsissä. Terhin yhä jatkuva aktiivinen osallistuminen, sitoutuneisuus toimintaa kohtaan sekä sydämellinen asenne ovat esimerkkinä muille ja ansaitsevat tunnustuksen.
Share this article
Shareable URL
Prev Post

Nuorkauppakamarit metsästävät intohimoisia yrityksiä

Next Post

Tartu tilaisuuteen – Agneta Wackström

Read next