Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Lue näköislehti

Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Uusi senaattori valittiin Salossa

Mari Junnila on saanut senaattoriarvon 23.4. Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisessa vuosikokouksessa Salossa. Tästä lähtien hänet tunnistaa numerosarjasta 75065.

Mari Junnilla on liittynyt nuorkauppakamariin vuonna 2011. Hän lähti toimintaan mukaan vauhdilla, aktiivisella otteella sekä aidolla asenteella. Hän toimi Salon Nuorkauppakamarissa vuonna 2012 secynä, 2013 VP:nä ja vuonna 2014 kamarin puheenjohtajana. Hallitusvirat ja aktiivinen osallistuminen kamaritoimintaan myös yli kamarirajojen tekee Marista todellisen JC:n. Marin JC-into kasvoi hurjaa vauhtia ja vuonna 2015 hän toimi jo kansallisena koulutusjohtajana. Marin johtajaominaisuudet ovat kehittyneet entisestään ja hän on jakanut osaamistaan käytännön kautta. Mari on mahtava innostaja, jolta usea JC on saanut tukea, turvaa ja fiilistä JC-uralleen. Hänen intohimoinen ote sekä vahva osaaminen ovat auttaneet häntä rakentamaan valtavia verkostoja sekä yhdistämään JCI-osaamista ja työelämävalmiuksia keskenään. Mari on saanut tästä harrastukseta varmasti enemmän kuin koskaan uskalsi odottaa!
Olemme enemmän kuin onnellisia, kun Mari jatkaa kanssamme JC-taipaleella senaattorina.

Senaattorit ovat ansioituneita nuorkauppakamarilaisia, joille Junior Chamber International -maailmanjärjestö on myöntänyt senaattoriarvon. Senaattoreina he saavat mahdollisuuden osallistua nuorkauppakamarin ja Suomen Senaatin toimintaan myös täytettyään 40 vuotta.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Kannattava investointi

Next Post

Vuoden 2015 tekijät palkittu

Read next