Suomen Nuorkauppakamarit-sivustot -sivusto

JCI Maailmankokous alkoi Saksassa

Tänään on alkanut JCI:n Maailmankokous Saksan Leipzigissa. Suomalaiset ovat aktiivisia käymään kansainvälisissä kokouksissa ja myös Leipzigiin matkustaa useampi nuorkauppakamarilainen Suomesta.

Maailmankokouksessa kohtaavat nuorkauppakamarilaiset ympäri maailman ja osallistujia on yli 4000. Tämän vuotuisessa maailmankokouksessa ympäristöasiat ovat saaneet erityishuomiota ja kyseessä on ensimmäinen JCI maailmankokous, jonka hiilijalanjälki on nolla. Tapahtuma kestää viikon ja tarjolla on useita koulutuksia, yritysvierailuja ja keynote-puheenvuoroja. Lisäksi maailmankokouksessa palkitaan kansainvälisen Ten Young Outstanding Persons -kilpailun voittajat.

Suomen nuorkauppakarilaisten toimesta Leipzigissa järjestetään tiistaina 25.11. Lions&Sharks – Business Event. Ohjelmassa on inspiroivia puheenvuoroja, bisnesorientoitunutta verkostoitumista ja osallistujat voivat myös kartoittaa mahdollisuuksiaan löytää sijoittajia Saksan markkinoilta sekä löytää arvokkaita yhteyksiä kohdemaassa. Tapahtuman idean alkuperä tulee Global Deals -konseptista, jonka tavoitteena on viennin edistäminen kansainvälisten kokousten yhteydessä.

Maailmankokous on erinomainen tapa tehdä nuorkauppakamariharrastuksesta kansainvälinen. Jos Leipzigin kokous jää sinulta  välistä, niin voit seurata tapahtumia Facebookissa tai twitterissä #JCIWC2014.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Inspiroiva ja innostava johtaminen palkittiin

Next Post

Tuottava Idea -kilpailu on ratkennut

Read next