Suomen Nuorkauppakamarit-sivustot -sivusto

Järvikeitele -harrastejalkapalloturnaus

Luoteisen Keski-Suomen Nuorkauppakamari järjestää Järvikeitele -harrastejalkapalloturnauksen Viitasaarella nyt jo toista kertaa putkeen. Turnaus itsessään täyttää tänä vuonna jo 24 vuotta. Turnaus on kaksipäiväinen ja se järjestetään 29.-30.6.2019.

Ai että eihän nyt näin vanhana enää jaksa juosta pallon perässä? Älä huoli, pelit pelataan pienellä kentällä, 1+6 vapailla edestakaisilla vaihdoilla. Alkusarjan pelit 2×20 minuuttia, cup-kierroksilla 2×15 minuuttia. Ei siis tarvitse olla ihan yhtä teräskunnossa kuin Ronaldot ja Messit. 😉

Ja tottakai meillä pitää olla myös bileet: Järvikeiteleen virallisilla jatkoilla Hotelli Pihkurissa meitä on tanssittamassa Maija Vilkkumaa. Keikka on osa Maijan 20-vuotisjuhlakiertuetta. Ja Pihkuri on luvannut varmistaa että virvokkeita löytyy myös meidän jiiceiden makuun… 😉 Ilmoittautuminen turnaukseen on nyt auki! Linkki ilmoittautumiseen löytyy Järvikeitele 2019 (harrastejalkapalloturnaus) -tapahtumassa. Nyt äkkiä joukkue kasaan ja ilmoittautumaan, tätä kesän rennointa tapahtumaa et halua missata!

Teitä jo odotellen,
Projektipäällikkö Tarja Niskanen
LIO/BUS Luoteisen Keski-Suomen Nuorkauppakamari ry
0408386526 niskasentarja@gmail.com

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Paljon kaivatut WC2019 oheistuotteet ovat tulleet myyntiin

Next Post

Joonas Mäki senaattoriksi #77783

Read next