Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta
Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Etsimme myynnin velhoa joukkoomme!

Suomen Nuorkauppakamarit on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö johtajuuden kehittämiseen sekä aktiiviseen yhteiskunnallisen vaikuttamiseen. Toimimme osana kansainvälistä nuorkauppakamariverkostoa.


Etsimme nyt myynnin VELHOA

Haemme uuteen tehtävään myyntiloitsuillaan hämmästyttävää velhoa kumppani- ja sidosryhmäyhteistyöhön. Vastaat yhteistyökumppanuuksien uusiasiakashankinnasta ahkeralla myyntityöllä. Samalla kehität varainhankintamme välineitä. Tarjoat silmänkääntötemppujen sijaan asiakkaille kokonaisvaltaisesti kannattavia ratkaisuja, jotka johtavat pidempiaikaisiin asiakkuuksiin. Olennainen osa työtäsi on kumppanuuksin hoitosuunnitelman luominen sekä annettujen lupauksien lunastaminen. Olet merkittävässä osassa varmistamassa resursseja toiminnallemme ja täten edistämässä mahdollisuuksiamme tarkoituksemme toteuttamiseen. Sinulla on myös rooli sidosryhmäsuhteidemme ylläpitämisessä yhdessä hallituksen kanssa.

Sorminäppäryyden ja taikasauvan sijaan matkassasi tulee olla:

  • Vahva osaaminen sekä menestyksekkäät näytöt myyntityöstä, myös B2B-puolelta
  • Vakuuttavat esiintymis-, neuvottelu- ja viestimistaidot, maustettuna sosiaalisella taitavuudella
  • Kokonaisvaltainen ja yhteistyökykyinen ote
  • Tietoja ja osaamista jakava asenne, kannustaen myös muita myyntiin
  • Energinen ja toimeentarttuva työote
  • Valmiita verkostoja hyödynnettäväksi

Teet työtä tiivisti puheenjohtajamme kanssa ja lisäksi loitsuissa avustaa reilu 20 henkinen tiimi. Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisia kohtaamisia ja haasteita tarjoavan työn nuorekkaan ja vaikuttavan järjestön parissa. Velholle on tarjolla työpiste Helsingin keskustassa WTC:llä Keskuskauppakamarin tiloissa, mutta työtä voi myös osittain tehdä etätyöskentelynä – pääsääntöisestihän olet kuitenkin tapaamassa nykyisiä ja tulevia kumppaneita. Työhön kuuluu myös jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä, mm. kokouksia, koulutusta ja tapahtumia. Palkka koostuu perusosiosta sekä provisiosta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 11.10.2015 mennessä:
Johanna Lundán
Puheenjohtaja, Suomen Nuorkauppakamarit ry
johanna.lundan@jci.fi

Lisätiedot: Johanna Lundán, kyselyt mielellään puhelimitse 040 538 0433 arkisin klo 9-20.

Nuorkauppakamari on järjestö 18-40 -vuotiaille aktiivisille vaikuttajille, jotka ovat sitoutuneet saamaan aikaan kestävän vaikutuksen yhteisöissään. Nuorkauppakamari tarjoaa nuorille aikuisille kehittymismahdollisuuksia positiivisen muutoksen aikaansaamiseksi. Omien taitojen, tietojen ja ymmärryksen kehittämisen kautta saamme parempia työkaluja vaikuttaaksemme vastuullisesti tulevaisuuteen. Meillä on intohimoa ja rohkeutta uusien ideoiden ja yhteistyön avulla tarttua aikamme haasteisiin ja saada aikaan kestäviä ratkaisuja. Me uskomme, että kehittämällä johtajuutta ja yhteiskuntaa luomme parempaa tulevaisuutta. Nuorkauppakamari vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoja ja vastuullisuutta sekä sisäistä yrittäjyyttä, kansainvälisyyttä ja kulttuurien välistä ymmärrystä.

Vuonna 1957 perustettu Suomen Nuorkauppakamarit ry on Suomen 70 paikallisen nuorkauppakamarin kattojärjestö. Suomessa nuorkauppakamarilaisia on noin 5000 henkilöä. Maailmanlaajuisesti nuorkauppakamarilaisia on yli 200 000 ja paikallisyhdistyksiä yli 5 000 yli 100 maassa.

www.nuorkauppakamarit.fi

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Tuottava Idea -kilpailun aluevoittajat on palkittu!

Next Post

VAIKUTTAJA – 100 vuotta aktiivista vaikuttamista

Read next