IHAN-Yritysboosti käynnistyi tammikuussa 2021

IHAN-Yritysboosti kokoaa tänä vuonna Suomen nuorkauppakamareiden jäsenistön bisneksentekijöitä yhteen kehittymään ja kehittämään bisnestään yhdessä.

Marraskuun 2020 aikana nuorkauppakamarilaisten on ollut mahdollista hakea mukaan Sitran rahoittamaan hankkeeseen, IHAN-Yritysboostiin. IHAN-Yritysboostin taustalla on Sitran reilun datatalouden IHAN-projekti.

IHAN -Yritysboost herätti paljon kiinnostusta ja hakemusten määrä ylitti odotukset. Hakemuksien joukosta valikoitui nelisenkymmentä yritystä mukaan tammikuussa 2021 alkaneeseen IHAN-Yritysboostiin. Mukaan valitut nuorkauppakamarilaiset pk-yritykset edustavat eri aloja laaja-alaisesti ja mukana on mm. rakennusalan-, media-alan-, ravintola-alan-, teknologia-alan-, terveyden- ja hyvinvoinnin alan-, vaatetusalan-, kiinteistöalan ja siivousalan yrityksiä aina taloushallinnon ja tilintarkastuspalveluita tarjoaviin yrityksiin.

IHAN-Yritysboosti on Suomen nuorkauppakamareiden vetämä, itsenäisesti Sitran IHAN-yritysohjelman rinnalla kulkeva datatalouden koulutusohjelma. IHAN-Yritysboostiin osallistuvat nuorkauppakamarilaiset saavat käyttöönsä datatalouden huippuasiantuntijoiden kanssa kehitetyt materiaalit, työkalut sekä videoituna Sitran IHAN-yritysohjelman aikana kuvatut keynote-puheenvuorot. Koulutusohjelman tavoitteena on antaa uutta ymmärrystä ja työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen ja palvelumuotoiluun sekä yritykselle valmiit suunnitelmat lähteä kehittämään omasta, avoimesta tai jaetusta datasta uutta liiketoimintaa.

Sitran IHAN-hankkeessa luodaan perustuksia reilulle datataloudelle, jossa menestyvät digitaaliset palvelut pohjautuvat luottamukseen ja tuottavat arvoa kaikille.

Lue Sitran tiedote asiasta.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Suomen nuorkauppakamarit mukana Sitran yritysohjelman pilotissa

Next Post

Yhteistyön iloa

Read next