Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta
Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Helsingin Nuorkauppakamariin uusi senaattori

Rasmus Nybergh #75403

Rasmus Nybergh on ympäri Suomen hyvin tunnettu nuorkauppakamarilainen. Hänen kamariuransa on ehtinyt jo teini-ikään ja toden totta, samanlaista leikkisää ilkikurisuutta löytyy henkilöstäkin roppakaupalla. Rasmus näkyy ja kuuluu, missä ikinä meneekin.

Rasmus on muutenkin poikkeuksellinen Nuorkauppakamarilainen. Ensinnäkin hän on tehnyt pitkän ja kattavan kamariuran kahdessa kamarissa sekä alueella, ja tämän lisäksi hän on hyödyntänyt Nuorkauppakamaria esimerkillisesti myös urakehityksensä tukena: hän kouluttautui kouluttajaksi Nuorkauppakamarissa ja teki tästä itselleen menestyneen liiketoiminnan. Rasmus on toiminut kuudessa oman kamarin hallitusvirassa, kahdessa alueellisessa virassa sekä kansallisena kokouspäällikkönä.

Rasmus Nybergh on ollut useita vuosia aktiivisesti kehittämässä lukuisten kamareiden strategioita, sekä toiminut erittäin aktiivisena kouluttajana. Laadukkaiden koulutusten lisäksi Rasmus on tarjonnut kamarilaisille hyvää viihdettä,  tukea ja sparrausta. Hänen kantakortistaan löytyykin mittavasti vedettyjä koulutuksia, 7 EC osallistumista, 4 WC osallistumista sekä kymmeniä alueellisia ja kansallisia kokouksia.

Rasmus on aikoinaan palkittu alueella 5 vuoden kouluttajana, vuoden nuorkauppakamarilaisena, sekä vuoden koejäsenenä. Lisäksi hän on Helsingin Nuorkauppakamarin ”2014 Vuoden Viihtyjä” sekä ”2009 Vuoden JC”

Haastavista tilanteista huolimatta Rasmus ei ole koskaan heittänyt pyyhettä kehään, vaan on painanut loppuun asti 100% JC hengellä. Hänet tullaankin aivan varmasti tapaamaan vielä useaan otteeseen HNKK:n Pitkän Lounaan brunssilla kitara kädessä, alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä gaaloissa kohottamassa tunnelmaa, sekä mentoroimassa ja innostamassa uuden polven kamaritekijöitä.

Arvonimi myönnettiin 9.12.2016 Helsingin Nuorkauppakamarin Pitkällä Lounaalla.


Senaattorit ovat ansioituneita nuorkauppakamarilaisia, joille Junior Chamber International -maailmanjärjestö on myöntänyt senaattoriarvon. Senaattoreina he saavat mahdollisuuden osallistua nuorkauppakamarin ja Suomen Senaatin toimintaan myös täytettyään 40 vuotta.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Aktiivinen toiminta nuorkauppakamarissa toi senaattori-arvon

Next Post

Vuoden 2016 nuoret menestyjät: Hyysalo, Linnonmaa ja Miettinen

Read next