Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta
Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Maltan Eurooppakokous 11.-14.6-2014

Olethan huomannut jo rekisteröityä Maltan Eurooppakokoukseen! Rekisteröitymisen kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä, että saat varmasti varattua paikkasi kokouksesta. Viime vuonna rekisteröityminen jouduttiin sulkemaan ennenaikaisesti suuren kysynnän takia.

Rekisteröityminen Eurooppakokoukseen Maltalle

Rekisteröityminen tapahtuu sivustolla: http://www.jci-ec2014.com/. Edullisempi rekisteröitymismaksu 355 euroa on voimassa 13.2. saakka (tämän jälkeen hinta on 405 euroa). Rekisteröityminen tapahtuu kokouksen omassa järjestelmässä, ei siis Rion kokouksen tapaan jci.cc-järjestelmässä. Maksun voi myös maksaa luottokortin sijaan tilisiirtona.

Matkapaketit Eurooppakokoukseen

Eurooppa-kokouksen matkapaketit ovat nyt myös saatavilla. Suomen Nuorkauppakamareiden uusi yhteistyökumppani SMT toimii jatkossa kansainvälisten kokousmatkojen matkanjärjestäjänä. Matkapaketin (PDF) voi varata joko puhelimitse SMT:sta tai heidän nettivarausjärjestelmänsä kautta. Matkapaketeista löytyy eri lento- ja hotellivaihtoehdoin kokonaisuuksia aikavälille 10.-15.6, hinnat alkaen 840 euroa/henkilö. Puhelimitse on myös mahdollista varata edellä mainitun aikaikkunan ulkopuolisia matkapäiviä. SMT:n yhteyshenkilö on Anitta Posio, puh 010 826 4522. Toimi nopeasti, sillä paketin viimeinen varauspäivä on 20.2! Ryhmän nimi on ”Nuorkauppakamarit JCI-EC 2014”.

Ajankohtaista Eurooppakokouksesta

Eurooppakokouksen uutisointia voit seurata myös Maltan kokouksen Facebook-ryhmässä “JCI Finland@ EC Malta 2014”.

Lisätietoja antaa kansainvälisyyspäällikkö
Klaus Sirén puh. 050 331 8676 tai klaus.siren(at)jci.fi.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Meriitti 4 / 2013 on ilmestynyt

Next Post

Suomen Nuorkauppakamarit ja CxO Mentor yhteistyöhön

Read next