100 vuoden vaikuttamista juhlitaan 13.10. seminaarissa – seuraa mukana!

Päivitetty 13.10.:

Tänään, virallisena Junior Chamber Internationalin vuosipäivänä myös Suomen Nuorkauppakamarit juhlistaa ainutlaatuista hetkeä Helsingissä, yhdessä kumppanien ja sidosryhmien edustajien kanssa.

Kello 16-20 Helsingin kaupungintalon juhlasalissa pidettävästä tilaisuudesta lähetetään livestriimaus klo 16 alkaen. Lähetystä pääsee seuraamaan täällä. Lue tilaisuudesta tarkemmin täältä.

JCI:n 100-vuotisesta taipaleesta ja vaikuttavasta toiminnasta on koostettu myös kansainvälisenä yhteistyönä video, jonka pääsee lataamaan täältä.

Suomen Nuorkauppakamareiden toiminta saa voimansa paikallisten nuorkauppakamareiden toiminnasta. Osasta paikallistoiminnasta on koostettu video, joka osoittaa toimintamme monipuolisuuden ja vie näköalamatkalle halki Suomen. Katso videotiedosto täällä.

Muutosmyötärinta ja kestävä johtajuus ovat nuorkauppakamaritoiminnan kulmakiviä. Uskomme oikean asenteen ja aktiivisen yhteistyön voimaan Suomen menestyksen ja kilpailukyvyn rakentamisessa.

– Nuorkauppakamarilaiset ovat jo vuosisadan vaikuttaneet vastuullisesti ympäri maailman. Paikallisilla nuorkauppakamareilla on merkittävä rooli oman toimialueensa elinvoimaisuuden edistämisessä. Tuomme yhteen liike-elämän, paikkakuntalaiset ja julkiset toimijat, toteaa Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen puheenjohtaja Johanna Lundán.

Kansainvälisen nuorkauppakamarijärjestö Junior Chamber Internationalin (JCI) perustamispäivänä pidettävällä tilaisuudella juhlistetaan järjestön 100-vuotista vaikuttamisen taivalta. Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämässä VAIKUTTAJA-juhlaseminaarissa 13. lokakuuta pohditaan, miten Suomen kilpailukykyä vahvistetaan ja millaisen osaamisen kautta suomalainen osaaminen pystytään vahvemmin nostamaan esiin.

Katseet suunnataan tulevaisuuteen paneelikeskustelussa, jossa keskustelijoina toimivat työmarkkina- ja yrityslainsäädännön yksikön johtaja Janne Makkula Suomen Yrittäjistä, Amcham Finlandin viestintäjohtaja Outi Toivanen-Visti ja Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

Menestys syntyy yhteistyöstä mutta myös rohkeasta ja muutosmyönteisestä asenteesta. Vaikutus saadaan aikaan teoilla, joita teemme yksin ja yhdessä.

– Toimintamme perustuu positiivisen yhteiskunnallisen vaikuttamisen periaatteelle. Haluamme olla mukana luomassa tulevaisuuden Suomea, ja antaa oman panoksemme yhteiseen menestykseemme, Lundán sanoo.

Lehdistöllä on vapaa pääsy seminaariin Helsingin kaupungintalon juhlasaliin tiistaina 13.10. klo 16-19.

Tiina Naskali
kehitysjohtaja, kansainvälisyys ja myynnin kehittäminen
Suomen Nuorkauppakamarit ry
p. 040 576 8803,
tiina.naskali@jci.fi

Johanna Lundán
puheenjohtaja, Suomen Nuorkauppakamarit ry
p. 040 538 0433, johanna.lundan@jci.fi

 

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Tekijät vuodelle 2016 valittu

Next Post

Syksyn uusia senaattoreja

Read next