Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Lue näköislehti

Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Nuorkauppakamarien Eurooppakokous Tampereella 2016

[Tiedote] ePressi
Julkaistu: 18.06.2014 klo 11:10
Julkaisija: Suomen Nuorkauppakamarit ry

Joka vuosi JCI:n (Junior Chamber International) jäsenet kokoontuvat kansainvälisiin kokouksiin kouluttautumaan, verkostoitumaan ja luomaan business- ja ystävyyssuhteita yli maiden rajojen. Kansainvälisiä kokouksia on useita ja yksi niistä on Eurooppakokous, jossa jäsenillä on mahdollisuus jakaa parhaita käytäntöjä, luoda myönteistä muutosta ja tukea vastuullista toimintaa ja johtajuutta.

Tänä vuonna Eurooppakokous järjestettiin Maltalla. Kokouksen yhteydessä pidetyssä General Assemblyssa Tampereen Nuorkauppakamarille myönnettiin 2016 vuoden Eurooppakokouksen järjestelyoikeudet. Tampereelle odotetaan 15.–18.6.2016 paria tuhatta osallistujaa, nuoria johtajia ja yrittäjiä, ympäri Eurooppaa.

– Suomen Nuorkauppakamarit on vahva toimija ja maailmalla arvostettu organisaatio. Eurooppakokous on hieno mahdollisuus lisätä tunnettuuttamme kansainvälisellä kentällä ja näyttäytyä maailmalle laadukkaan työn tekijöinä, Suomen Nuorkauppakamarit ry:n kansallinen puheenjohtaja Irene Lamberg kertoo.

Eurooppakokous järjestettiin Suomessa viimeksi vuonna 2008, jolloin isäntäkaupunkina toimi Turku. Tampere on tarjonnut kokoukselle puitteet edellisen kerran vuonna 2001.

Valintaa edelsi pitkä ja vaativa hakuprosessi. Valintaa puolsivat Tampereen Nuorkauppakamarin vankka kokemus isojen tapahtumien järjestäjänä, laajat verkostot sekä kokoukselle otollisen majoitus- ja kokoustilakapasiteetin keskittyminen hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

– Eurooppakokous on Suomelle ja erityisesti Tampereelle ainutlaatuinen tilaisuus myydä ja markkinoida suomalaista osaamista ja kyvykkyyttä. Tampere on voimakas businessalue ja suomalaiset yritykset tulevat olemaan tapahtumassa hyvin esillä. Haluamme näyttää, että järjestelyt todella toimivat ja olemme luottamuksen arvoisia. Toivotammekin kaikki nuorkauppakamarilaiset ympäri Suomen tervetulleiksi järjestelytalkoisiin, Tampereen Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Janne Viinikkala sanoo.

Palkinto hyvin hoidetusta viestinnästä

Maltan kokous toi Suomelle mainetta ja kunniaa toisellakin tapaa, kun Suomen Nuorkauppakamarit palkittiin jälleen Euroopan parhaana sarjassa Best National Growth and Development Program -sarjassa. Tällä kertaa palkinto tuli viestinnän ja mediasuhteiden systemaattisesta hoidosta.

– Suomen Nuorkauppakamarit on jo muutaman vuoden ajan järjestelmällisesti kehittänyt viestintäänsä tukemaan strategian toteutumista. Erityisesti on kiinnitetty huomiota siihen, että jäsenet paikallisissa nuorkauppakamareissa ymmärtävät kestävän johtajuuden merkityksen ja vievät tätä sanomaa eteenpäin omissa työyhteisöissään ja elinympäristöissään, Irene Lamberg kertoo.

Viestinnän kehittämisohjelmassa kiinnitettiin erityistä huomiota eri viestintäkanavien rooliin niin järjestön sisällä kuin sen ulkopuolella.

– Kehitimme jäsenlehteämme, uudistimme internetsivujamme, tiedotimme aktiivisesti uutiskirjeiden kautta ja laadimme kattavan vuosisuunnitelman viestinnällemme. Mediasuhteiden hoitamisessa hyödynnettiin ulkopuolista asiantuntija-apua.

Lisätietoja:
Irene Lamberg
kansallinen puheenjohtaja 2014
Suomen Nuorkauppakamarit ry
puh. 044 314 7278
irene.lamberg@jci.fi
www.nuorkauppakamarit.fi

Share this article
Shareable URL
Prev Post

JC:t SuomiAreenalla 17.7. Porissa

Next Post

Teknologiateollisuus ja Nuorkauppakamarit – yhdessä johtamisen hyväksi

Read next