Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Lue näköislehti

Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Hae osallistujaksi Kouluttaja-Akatemiaan!

Oletko haaveillut oman kouutuksen tekemisestä? Kiinnostaako kouluttaminene? Haluatko luontevaksi esiityjäksi? Haluatko ympärillesi verkoston, joka sparraa sinua nyt ja jatkossa?

Kouluttaja-akatemia on projekti, jonka puitteissa kokoonnutaan vuoden aikana useamman kerran oppimaan, hiomaan omia koulutuksia, sparraamaan muita, tiimiytymään ja pitämään hauskaa. Vuoden aikana pääset laatimaan oman koulutuksen itse valitsemastasi aiheesta, suorittamaan koulutuksia useista aiheista sekä kouluttamaan kamaritapahtumiin.

Koulutuksen kesto: Neljä viikonloppua perjantaista sunnuntaihin vuoden aikana. Lisäksi oman koulutuksen suunnitteluun ja toteutukseen sekä muiden vaatimusten suorittamiseen käytetty aika.
Vaatimuksena seuraavat koulutukset suoritettuna: JCI Achieve, JCI Impact, Kouluttajapolku (Vakuuta & Vaikuta, Kehity kouluttajana, Koulutuksen suunnittelu, Koulutuksen markkinointi, Esitystekniikka). Nämä voi suorittaa myös Kouluttaja-Akatemia -vuoden aikana.

Vapaamuotoiset hakemukset koulutusjohtajalle: heidi.jantti@jci.fi. Panostathan hakemukseen, sillä koulutuskokonaisuus on suosittu ja paikkoja on rajoitetusti!

Hakuaika päättyy 2.12.2017.

Lisätiedot: pääkouluttaja Jani Hinkka, Valkeakosken Nuorkauppakamari, jani.hinkka@kolumbus.fi, 045 127 8818

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Haemme Strategia! koulutukselle pääkouluttajaa!

Next Post

Mikko Karttunen senaattoriksi #76231

Read next

Yllä parhaimpaasi

Yllä parhaimpaasi Aluekokouskierroksella starttaa Brian Tracy International Finlandin valmennus Yllä…