Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta
Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

TOYP Suomi -kilpailu käynnistyy!

TOYP Suomi (Ten Outstanding Young Persons) -kilpailun tavoitteena on löytää alle 40-vuotiaita henkilöitä, jotka nuoresta iästään huolimatta ovat saavuttaneet omalla sarallaan jotakin ainutlaatuista; sellaista, joka hyödyttää yhteiskuntaa, kansakuntaa tai maailmaa. Tai henkilöitä, jotka omalla esimerkillään ja henkisellä kasvullaan innostavat muita ihmisiä.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on järjestänyt kilpailun vuodesta 1990 lähtien ja sillä on pitkät perinteet myös kansainvälisesti. Viime vuonna voittajiksi valittiin pelillistämisen professori Juho Hamari (kilpailuluokka Akateeminen maailma), neurotieteen tohtori Joy Emelie Wolfram (kilpailuluokka lääketiede), sekä Lune Groupin toimitusjohtaja Heli Kurjanen (kilpailuluokka liike-elämä ja talous). Heli Kurjanen eteni tänä keväänä kilpailun kansainvälisessä osiossa TOP20 joukkoon ja vei näyttävästi suomalaista osaamista maailmankartalle. Suomeen on tullut vuosien myötä useita kansainvälisiä TOYP-voittoja.

Kuka tahansa voi ehdottaa kilpailuun omassa elämässään menestynyttä Suomen kansalaista ja uuden sukupolven esikuvaa (syntymävuosi 1980 tai myöhemmin) ehdotusaikana 1.8.-30.9.2020. Ehdotukset tehdään kilpailun www-sivujen kautta osoitteessa www.toypsuomi.fi. Esituomarointi tapahtuu heti ehdotusajan jälkeen ja voittajan valitsee asiantuntijaraati, joka koostuu kilpailun kumppaneiden nimeämistä asiantuntijoista.

Lisätietoja kilpailusta ja ehdotukset TOYP Suomi -kilpailun voittajiksi:

www.toypsuomi.fi

Sosiaalinen media:

www.facebook.com/toypsuomi

Kansallinen kilpailupäällikkö: Mari Huuhka, mari.huuhka@jci.fi, 040 530 1562

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Suomen Nuorkauppakamarit ry kehittää yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Varsinaisia jäseniä noin 2 500 ja yhdessä alumnien kanssa muodostamme n. 5000 hengen verkoston Suomessa. Globaalisti Junior Chamber International toimii 115 maassa, yli 200 000 jäsenen voimin.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Meriitti 2/2020 on täällä!

Next Post

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailu käynnistyy 1.8.

Read next