Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Lue näköislehti

Suomen Nuorkauppakamarien digilehti johtajuudesta

Mikä on maailmankokous?

Nuorkauppakamarien maailmankokous (JCI World Congress) kokoaa vuosittain maailman nuorkauppakamarilaiset yhteen. Tänä vuonna kokous järjestetään Viron Tallinnassa 4.-8.11.2019, jonne odotetaan n. 5000 kokousvierasta edustaen yli sataa eri kansalaisuutta. Suomen Nuorkauppakamarit ry on tukenut kokouksen järjestelyitä aina hakuvaiheesta alkaen ja on vahvasti mukana auttamassa ja rakentamassa maailmankokousta yhdessä Viron tiimin kanssa.

Itse maailmankokouksessa päätetään koko globaalia nuorkauppakamarijärjestöä koskevista asioista ja mm. valitaan JCI:n kansainväliset virkailijat vuodelle 2020. Tämän lisäksi maailmankokouksen ohjelmaan kuuluu esimerkiksi yli 150 tuntia koulutuksia, kansainvälisesti menestyneiden esiintyjien key note-puheenvuoroja sekä paljon erilaisia verkostoitumismahdollisuuksia. Kokousviikon pääteemoina ovat henkilökohtainen kehittyminen, digitaaliset innovaatiot ja kestävä kehitys.

Maailmankokous on viimeksi ollut näin lähellä suomalaisia vuosina 2003 (Kööpenhamina) ja 1991 (Helsinki), joten kyse on ainutlaatuisesta mahdollisuudesta meille kaikille!

Lisätietoa ja rekisteröityminen:

https://www.jciwc2019.com

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Raita Virranniemi senaattoriksi #78136

Next Post

Työelämän sisäpiirissä

Read next